Wie zijn wij

G.A.A.V.

G.A.A.V. brengt hen bij elkaar in onze gezellige horeca gelegenheid die voornamelijk gerund wordt door mensen met een zorgvraag. We bieden activiteiten aan die in het teken staan van onze doelstelling, zoals: onze Gasterij,  dagbesteding, workshops, enzovoorts. G.A.A.V. gaat met haar bezoekers zich actief inzetten voor de leefbaarheid van Wijhe. Dit doen wij door actieve deelname aan festiviteiten in het dorp.

Het team

In de gezellige en sfeervolle Gasterij van G.A.A.V. wordt de daghoreca gerund door een creatief en inspirerend team, waaronder mensen met een zorgvraag.

 

Dagbesteding bij G.A.A.V.

Gasterij G.A.A.V.

In de gezellige en sfeervolle Gasterij van G.A.A.V. wordt de daghoreca gerund door een creatief en inspirerend team, in samenwerking met mensen met een zorgvraag.

Zalen

Onze zalen kunnen worden gebruikt voor vergaderingen, cursussen, workshops, feestjes enzovoorts. Klik op de foto voor meer informatie.

Gaav(e) winkel

In het naastgelegen theewinkeltje dat ook via G.A.A.V. bereikbaar is, verkopen we heerlijke theesoorten.

G.A.A.V. brengt mensen samen: om elkaar te ontmoeten, te verbinden en te leren van elkaar

We bieden activiteiten aan die in het teken staan van onze doelstelling, zoals: onze Gasterij,  dagbesteding, workshops, enzovoorts. G.A.A.V. gaat met haar bezoekers zich actief inzetten voor de leefbaarheid van Wijhe. Dit doen wij door actieve deelname aan festiviteiten in het dorp.