Daghoreca

Gastvrijheid voorop

In de gezellige en sfeervolle Gasterij van G.A.A.V. wordt de daghoreca gerund door een creatief en inspirerend team, waaronder mensen met een zorgvraag.

Al werkend leren zij en wordt hen de kans geboden zichzelf te ontwikkelen onder professionele begeleiding.

Er wordt gewerkt met duurzame lokale producten die met passie door ons team worden bereid. Seizoenen zijn deels bepalend voor onze kaart.

Dagbesteding bij Gasterij G.A.A.V.

De seizoenskaart

G.A.A.V. biedt verrassende daghoreca met een inspirerende kaart. Het aanbod bestaat uit smakelijke en zelf samengestelde broodjes. De zelf gebakken en altijd verse appeltaartjes zijn inmiddels  niet meer weg te denken uit het assortiment.

De seizoenskaart staat boordevol lekkere hapjes van verse ingrediënten zowel vlees, vis als vegetarisch.

Wij staan altijd open voor uw suggesties voor uitbreiding van ons assortiment en verbetering van onze producten.

Seizoens koffie en Thee

Koffie en thee zijn belangrijk bij G.A.A.V. G.A.A.V. beschikt over een professionele koffiemachine om voor u een geweldige kop koffie, cappuccino, of latte macchiato te kunnen schenken.

Ook beschikken we over een G.A.A.V. gevulde thee doos met bijzondere en smaakvolle theesoorten. Daarnaast biedt G.A.A.V. ook licht alcoholische dranken.

GAAV to go

Wij hebben een unieke broodjes afhaalservice: GAAV to GO. U kunt uw broodjes telefonisch bestellen en afhalen in de Gasterij bij G.A.A.V.. 

Handig voor uw wandeltocht, fietstocht, werk- of schoollunch, als dashboardmenu enz.

Ook kunt u even binnenlopen om een overheerlijke “Koffie to Go” mee te nemen.

De GAAV(e) winkel

Naast G.A.A.V. hebben we de theewinkel de GAAV(e) winkel, waar wij ook lekkernijen, gemaakt door GAAV, verkopen. Dus heeft u iets lekkers gegeten bij GAAV dan kunt u dit vaak in de GAAV(e)
winkel kopen. Het assortiment wordt mede door diverse feestdagen bepaald.

Verhuur van ruimten

De Gasterij, tuinkamer en zalen zijn geschikt voor allerlei toepassingen, zoals vergaderingen, recepties, feestjes, workshops enz.

U kunt de zalen huren met of zonder bediening van G.A.A.V. of als G.A.A.V. gesloten is. Er is veel mogelijk in overleg.

Mail voor informatie en reservering naar; teamGAAV@ygdrasil.nl 

 

G.A.A.V. brengt mensen samen: om elkaar te ontmoeten, te verbinden en te leren van elkaar

We bieden activiteiten aan die in het teken staan van onze doelstelling, zoals: onze Gasterij,  dagbesteding, workshops, enzovoorts. G.A.A.V. gaat met haar bezoekers zich actief inzetten voor de leefbaarheid van Wijhe. Dit doen wij door actieve deelname aan festiviteiten in het dorp.