G.A.A.V.?

G.A.A.V. brengt mensen samen: om elkaar te ontmoeten, te verbinden en te leren van elkaar. 

Voor wie is G.A.A.V.?

Op een gezellige toegankelijke plek in Wijhe. G.A.A.V. richt zich op iedereen, maar met name op mensen met een zorgvraag, ouderen die thuis zitten, mensen die minder mobiel zijn en jongeren die om wat voor reden ook een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

Wat doet G.A.A.V.

G.A.A.V. brengt hen bij elkaar in onze gezellige horeca gelegenheid die voornamelijk gerund wordt door mensen met een zorgvraag. We bieden activiteiten aan die in het teken staan van onze doelstelling, zoals: onze Gasterij,  dagbesteding, workshops, enzovoorts. G.A.A.V. gaat met haar bezoekers zich actief inzetten voor de leefbaarheid van Wijhe. Dit doen wij door actieve deelname aan festiviteiten in het dorp.

Daarnaast biedt G.A.A.V. haar samenwerkingspartners de ruimte om activiteiten te organiseren die Gastvrij, Actief, Artistiek en/of Verbindend zijn.

Kortom G.A.A.V. is gaaf!

Gastvrij, Actief, Artistiek en Verbindend.

Dagbesteding bij G.A.A.V.

Gasterij G.A.A.V.

In de gezellige en sfeervolle Gasterij van G.A.A.V. wordt de daghoreca gerund door een creatief en inspirerend team, in samenwerking met mensen met een zorgvraag.

Zalen

Onze zalen kunnen worden gebruikt voor vergaderingen, cursussen, workshops, feestjes enzovoorts. Klik op de foto voor meer informatie.

Gaav(e) winkel

In het naastgelegen theewinkeltje dat ook via G.A.A.V. bereikbaar is, verkopen we heerlijke theesoorten.

G.A.A.V. brengt mensen samen: om elkaar te ontmoeten, te verbinden en te leren van elkaar

We bieden activiteiten aan die in het teken staan van onze doelstelling, zoals: onze Gasterij,  dagbesteding, workshops, enzovoorts. G.A.A.V. gaat met haar bezoekers zich actief inzetten voor de leefbaarheid van Wijhe. Dit doen wij door actieve deelname aan festiviteiten in het dorp.